Lær et språk, et øyeblikk av gangen

Uncategorized

Det er mange ganger i en gjennomsnittlig dag når du vil finne deg selv venter. Venter på morgenbryggingen på kaféet, eller for en e-post for å dukke opp – det er vanligvis bare noen få minutter, mange ganger om dagen. Det er altfor kort tid for å få noe ekte arbeid gjort, men det legger opp på slutten av uken.

Skriv inn WaitSuite, et språk læringsverktøy utviklet av MITs Csail. Det er et språkundervisningsverktøy, som tar sikte på å instruere brukere ord på et fremmed språk i disse “mikromomentene” – de korte perioder med tid som venter hver dag. Trikset til waitsuite her er i sin ultralette design som integreres i andre oppgaver og programvare på datamaskinen og smarttelefonen. Snarere da må du lansere en egen app, som tar tid og krefter, waitsuite svinger i bakgrunnen, klar til å gå når det oppdager en kort ventetid. EKSEMPLER GJELDER SKAL VÆRE REVITALISERE i Gmail, eller venter på en tilkobling til et WiFi-nettverk.

Teamet bak prosjektet kaller dette konseptet ventetiden; Du kan lese papiret her. Hvis du vil prøve det, bruk Chrome-utvidelsen som heter Waithatter. Den quizzes deg mens du venter på en reaksjon i Gchat. Vi vil gjerne se resten av waitsuite utgitt offentlig snart.

Det er et ryddig stykke programvare som er veldig bra for de som søker etter et alternativ til kompulsivt forfriskende sosiale medier mens de loiterer. Det vil sannsynligvis ikke hjelpe deg å lære fransk over natten, men det kan være en nyttig måte å plukke opp noen ekstra vokab uten å måtte skjære mye mer tid ut av timeplanen din.

Vi ser ikke mye språk å lære hack her, men du kan kanskje sjekke ut Adafruits ta på Babel Fish.

Leave a Reply

Your email address will not be published.