Robotkinoer er ikke så mye for skuespillerne som scenenhands

[Chris Rybitski] etablerte denne lavprofilerte roboten for å bistå flyttingssystemet på scenen. Testfilmen viser at den skal spres så vel som i stand til å flytte mange pund av last. Demoen viser tilsetningen av en treplattform om to ganger lengden på metallkassisen med hjul i hver ende for å støtte den ekstra vekten. Det ser ut til å ikke ha noe problem å bevege seg med vekten av et par menneskelige passasjerer om bord.

Kraftige systemer for å endre betydelige sett har lenge gjort kino en naturlig avl for hacks. Balansert sving tabeller, jernbanesystemer, så vel som lignende er typiske sted. Men vi tror dette har massevis av potensial. Best Nå virker elektronikken som er innviklet, da det er en Arduino som kjører motorene som lenker til LAN som bruker et Ethernet-skjold, så vel som at Linksys Wireless Router.

Vi tror han burde patch direkte inn i seriell port av ruteren. Hvis han tonn dd-wrt eller openwrt, kan han raskt få fjernkontrollen et webgrensesnitt. Vi tviler også på muligheten for å gjøre det til en linjefølger som nøyaktig kan sette seg selv umiddelbart ved hjelp av mønstre på gulvet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.