Sjokoladefabrikk simulering gjør barer med LEGO

Uncategorized

[Michael Brandl] fikk se Milka Chocolate Factory i Bludenz, Østerrike, så vel som var påvirket for å utvikle denne simuleringen av produksjonsprosessen for Lego World 2017-arrangementet i København.

Prosessen begynner med den tomme muggridningen på en dobbel rekke lagringsbeholdere. Etterfølgende moduler ser ut til å fylle mugg med LEGO-ingredienser, flotte stolpene, så vel som eliminere dem fra formen. De to siste trinnene Rock: [Michael] utviklet en dispenser som dråper en liten pappkasse på linjen, dimensjonert for å holde 3 LEGO-barer. Boksen ruller til enden av linjen, så vel som er valgt opp av en pneumatisk gripper som plukker opp i boksen, så vel som steder den på en pall.

Mens mer lunefull enn Lego Liquid Handler vi kjennetegnet nylig, er det en stor del av fascinerende robotiske metoder som skal oppdages her. På omvendt vinkelvideo kan du se mer av hva som skjer med ledningen til de forskjellige motorene, så vel som sensorer. Det er seks EV3-mursteinene spredt langs lengden på forsamlingslinjen. Mursteinene administrerer 15 små motorer, 2 store motorer, 7 berøringssensorer, samt 3 lyssensorer. [Michael] la til noen fine berører, som kombinasjonsboksen av to fargesensorer, sett rundt 1:45 av omvendt vinkelvideo, muligens brukt til å holde fabrikkoperasjonen synkronisert.

Sjekk ut [Michael’s] Mindstorms Sending av [Anouk WipPrecht’s] Drink Bot Dress. Lego-versjonen ble bygget for robotexotica. I tillegg har han mange prosjekter som er omtalt på hans nettsted.

Leave a Reply

Your email address will not be published.