Hver Tornado Siren i Dallas Hacked

Noen hadde litt moro med Dallas tidlig varsel Tornado Siren System på fredag ​​8. april. Alle 156 Tornado Sirens ble hacket for å gå av like før midnatt før de ble manuelt slått av individuelt, rapporterer Washington Post. Tusenvis av beboere oversvømmet 911 call centre spør om de var under angrep, hvis det var en tornado eller hvis zombie apokalypsen hadde begynt. Sirene var blaring i minst en time og ble opprinnelig satt ned som en funksjonsfeil, men det ble senere avslørt at det var en hack og “hacker” må ha hatt fysisk tilgang til Siren Control Center.

Dette er ikke første gang Dallas har hatt problemer med “hackere” som bryter inn i sin infrastruktur, bare i fjor noen ukjente person / personer hacket elektroniske veiskilt (en prank vi har sett før) i og rundt Dallas hevder “Arbeidet er kansellert – Gå hjem og “Donald Trump er en form-shifting øgle!”. Borgmester Mike Rawlings hevder at gjerningsmennene vil bli funnet og påtalt selv om vi ikke deler sin selvtillit siden fjorårets angripere fortsatt er i store.

Videoen nedenfor er en av mange på YouTube som filmet av bempede Dallas-beboere.

Oppdatering: Denne hacken ser ut til å ha blitt oppnådd via DTMF-signaler som sendes på radiofrekvensen i det klare. Gjenkjenne sikkerhetsproblemet etter at systemet bruker nå noen form for kryptering for kontrollmeldingene. Takk [Dan J.] for å legge inn dette i kommentarene nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.