PBX Blade for flere forlengelser Hjem Telefoni

Uncategorized

Det ser ut som en forbruker god, men dette PBX-serverbladet ble bygget av [Benoit Frigon] de siste par årene. Det bringer flere telefonforlengelser til hjemmet hans.

Enheten kjører Asterisk Open Source PBX-programvare. Fordi det vil være på hele tiden, ønsket han noe som ikke tegner mye kraft. Det 500 MHz-systemet som er sett på venstre, har bare en halv gig ram. Det er nok å gjøre jobben og på 10 watt, det kommer ikke til å bryte banken når det gjelder å betale de elektriske regningene. Styret i midten brukes til å grensesnitt de analoge telefonene med landlinjen. Fra utseendet på det har han det rigget for to utvidelser.

Det er alt noe par for kurset med PBX rigger, men kabinettet er hvor han virkelig skinner. [Benoit] Brukt 22 gauge aluminiumsark for å fremstille kabinettet som er opprettet for å blande seg med resten av hjemmets rackmontert maskinvare. For å levere kontrollen på racket la han til sitt eget LCD- og berøringsfølsomme knappegrensesnitt til forsiden av saken basert på et bilde 18F2520. Systemet kan også nås ved hjelp av nettet takket være et skreddersydd grensesnitt han kodet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.