Fredag ​​Hack chat: Antiquated Technologies med Fran Blanche

Bli med oss ​​denne fredagen for en hack chat på antikke teknologier.

Hver fredag ​​runder vi opp noen fra maskinvare scenen, så vel som sitte dem ned foran et tastatur for å gå over hva de jobber med. Denne uken snakker vi med [Fran Blanche] for å gå over gamle teknologier, odde elektronikk, så vel som det som går inn i å bygge en maskinvarevirksomhet fra bakken.

Hvem er [Fran Blanche], kan du spørre? Hun er en selvlært elektronisk ingeniør, kunstner, musiker, fotograf, mekanisk ingeniør, samt YouTube Vlogger. Hun er Skaperen av Frantone Electronics, en av de ekstremt aller første beslutningstakere av Shop Guitar Effects. Hennes Peachfuzz er en av de svært, ekstremt få originale forvrengningene / fuzz-kretsene der ute. Hun har gitt samtaler på Brown University på Boutique Effects Industry, behandlet Franklin Institute på Maillardet Automaton, vandret rundt det største musikalske instrumentet, tatt fra hverandre Flight Hardware fra Saturn V bare for å se nøyaktig hvordan det fungerer, så vel som hun har vært Inne i lageret for Smithsonis luft samt område museum.

Med et CV-en av arbeidet dette kult, hva er [Fran] som jobber på nå? Hun prøver å gjenskape DSky fra Apollo-støttedatamaskinen. Dsky er det enkelte grensesnittet for Apollo-støttedatamaskinen, en fantastisk blokk av aluminium som er studded med nydelige knapper, samt elektroluminescerende skjermer. For de siste årene har hun forsøkt å reprodusere en moderne Dsky – inkludert den skreddersydde segmenterte EL-skjermen – har vært på bakbrenneren, men nå er [Fran] forsøker å heve pengene for en reproduksjon på Gofundme. Jeg motiverer dere alle til å se på den Gofundme-kampanjen.

Her er akkurat hvordan du skal ta del:

Våre hack chatter er online nabolaget hendelser på Hackaday.io Hack Chat Group Meldinger.

Logg deg på Hackaday.io, se siden, så vel som å se etter ‘Bli med i dette prosjektet’ -knappen. Når du er en del av prosjektet, vil knappen modifisering til ‘Team Messaging’, som tar deg direkte til Hack Chat.

Du trenger ikke å vente på fredag; Bli med når du vil, så vel som du kan se hva nabolaget snakker om.

Leave a Reply

Your email address will not be published.