En klokke bygget av utklipp

som ikke liker en flott overskuddsbutikk? [Tyler Bletsch] har nettopp fullført denne fantastiske klokkehakken ved å re-formelle et skrapt medisinsk kretskort.

Ax-Man Surplus i Minneapolis har alle slags godbiter, så vel som det har eksistert lenge (her er en hack fra 90-tallet som kilden fra butikken). En dag oppdaget [Tyler] med sine inventar, oppdaget [Tyler] mange skrapekretskort med 7-segmentdisplayer. På $ 2 en pop, tok han en beslutning om å fare det for å tinker med.

Han identifiserte raskt den primære brikken på brettet for å være en typisk LED-bilist (Max7221), samt begynte omvendt engineering styret ved å spore kretsen. Han har virkelig en blendende guide på sitt nettsted om hvordan man gjør krets-sporingsmetoden enklere. Derfra var det bare et spørsmål om å laste inn et max7221-bibliotek på en attiny44, og legge til en 16MHz krystall, samt vurderer at det er ytterligere 2 siffer som tilbys på displayet … en temperatursensor også!

Det er en utmerket liten hack, så vel som det viste seg, det var ikke noe galt med brettene, bortsett fra en mindre type i selskapets navn. Hooray for gjenbruk av skrappede deler!

Leave a Reply

Your email address will not be published.