Installere Glados i taket i hjemmet ditt

Uncategorized

Sette opp denne lysarmaturen i soverommet ditt, så vel som du kan kysse dine netter med rolige søvn farvel. Fans av Portal Game Franchise vil anerkjenne det som en mindre versjon av Megalomaniacal Man-Laget intelligens karakter fra spillet. Denne spesifikke overføringen er akkurat hvordan hun så i den andre delen av serien. Lampen er utviklingen av [Dragonator]. Det var helt 3D trykt før de ble utstyrt med LED-er å virkelig fungere som et lys.

Vårt aller første trodde er at denne jobben handler om 3D-stil for å få det endelige produktet T0 ser så fantastisk ut. Men hvis du graver litt dypere, ser du at det er så mye mye mer enn det. For å få stykker som ser dette bra ut, må du ha en godt innstilt skriver, så vel som å være klar til å la den løpe i 40-60 timer som den brenner med 2 kg filament. På det tidspunktet er du fortsatt langt fra overflatelinjen som [Dragonator], så sett å jobbe sliping, så vel som å male alle brikkene. Derfra satte han seg kjærlig alt, inkludert gir samt motorer for å gi den bevegelsen.

Til slutt fungerte ikke elektronikken som han tenkte. Men kanskje etter litt tid fra alt det arbeidet, vil han gå tilbake til jobben, så vel som å gjøre litt mer fremgang. For oss gjør estetikken allerede hacken. Gjør det trinn så vel som støy som tegnet ville være over toppen.

Hvis du likte dette, kan du ikke gå glipp av Glados potet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.