Å bygge en 70-fots seilbåt i Oklahoma

Uncategorized

telefonsamtaler, ring det en pensjonsplan, en hobby eller et nydelig uttrykk for en mental ubalanse, men [Doug samt Kay Jackson] av Tulsa, ok, er å bygge en sytti Fire fotstål seilbåt i bakgården.

I de siste årene har paret jobbet på SV Seekeren, en motorsilskund, som vurderer det sent 2011. De har en fantastisk utviklingslogg, men de har også gått den ekstra milen, så vel som dokumentert hele utviklingen av prosessen på video. Deres YouTube-kanal er en av de aller beste abonnementene du kan ha på nettstedet, og regelmessig oppdatert med nye deler av bygningen.

Ja, å bygge et oceavgoing skip i en landlocked spesifiser kan virke som en dårlig informert ide, men Tulsa, ok, er huset til havnen i Catoosa, ca 400 miles samt 20 låser fra Mississippi-elven, deretter en 600 miles til Mexicogolfen så vel som det åpne havet.

Nedenfor kan du oppdage noen av høydepunktene i [Doug], så vel som [Kay] som produserer prop for deres skip. For det første ble et mønster produsert med en CNC-maskin, da ble en form laget for å kaste hvert blad i messing. Det er en utmerket bit arbeid som setter alle disse verktøyene sammen, så vel som du virkelig får en følelse av vanskeligheten med å bygge noe så stort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.