Bakeriautomatisering blander enkeltkaker

Uncategorized

[Ben Krasnows] mest nåværende jobb er en velsmakende. På bildet ovenfor viser han begynnelsen av hans cookie dispenser. Nei, det er ikke en mer håndter en metode for å spise Oreo-informasjonskapsler. Det kommer virkelig mye tidligere i produksjonskjeden. Hans gadget er lik en 3D-skriver for baktprodukter ved at det vil kunne umiddelbart integrere råkomponenter for å skrive produksjonsrommene så lite som en enkelt servering av kakdeig.

Når vi aller første hørte om det, lurte vi på hvorfor du ønsker å bake bare en informasjonskapsel? Men av programmet som ikke er funksjonen i det hele tatt. Makeren vil gjøre det mulig for deg å bake et fullt ark med informasjonskapsler, men leverer valget av å lage hver enkelt av dem med en annen oppskrift. På samme måte som alle baking, er det viktig å integrere komponenter i de aktuelle proporsjonene. I publiseringen knyttet til toppen jobber han med en smørdispenser. Men i en tidligere publiserte han en elektronisk skala for å hjelpe evaluere andre ingredienser. Du kan nyte både videoklipp etter pause.

Imaging en mye informasjonskapsler med noe forskjellige mengder mel i dem. Noen få testark, så vel som han må kunne ringe i de ekstremt fineste oppskriftene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.