Hackaday Links: 22. juni 2012

Uncategorized

for når du vil ha noe stort maskinert

Slå volumet ditt ned for denne videoen. Det er HSM-modal CNC Mill Carving en full størrelse bil ut av Styrofoam, som bruker leire til skumkjernen, og bearbeiding av leire på 50 meter per minutt. Ja, vi har sett denne produsenten før, men aldri i aksjon. Det tok bare litt over 24 timer for å lage denne modellbilen i full størrelse.

Mikroskop i en borepress

Hvis du trenger å bore noen PCB, har [Wotboa] en fin bygning for deg. Han bygget en mikroborpress ut av et mikroskop. Det er en jævla god idé hvis du kan finne en kvalitetsmikroskopbase; Disse tingene har normalt bemerkelsesverdig høy presisjon. ‘Hack’ delen er et $ 7 Harbor Freight Rotary Tool, noen PVC-rør og en PWM-kontroll for motoren – hjemmelaget, natch.

Jeg forteller deg, de trenger å få [River] ut av biblioteket. Arbeid på den [Moffat].

[Alan] gjorde en Tardis-bok sak, og han tok en beslutning om å dele planene med oss. Bare bygget for å bekjempe den alvorlige mangelen på trebearbeiding og whovian ting på hackaday. Vashta Nerada forhåpentligvis ikke inkludert.

Penger kan ikke få lykke, men du kan sikkert selge den

[Greg] Sendt i noen info om Disneys ‘Glow med showet’ hatter de selger på California Adventure Park. For $ 25 får du en lue med RGB-lysdioder i museørene som synkroniserer med verden av fargeprogrammer hver kveld. Det er en bedre beskrivelse av hatter her, men vi tenker at disse ligner på Coldplay Xylobands vi så på årets Grammys. Enhver person vil rive noen musører fra hverandre?

Et bemerkelsesverdig lavteknologisk radio teleskop

[Impulse405] fant en fattig manns radioteleskop på instrumenter og tok en beslutning om å dele den med oss. [Z0RB] fant en 10-fots parabolen i søppel og raskt absconded med denne retro maskinvaren. Etter å ha lagt til en strømforsyning og en målerbasert total strømmottaker, hadde [Z0RB] et radioteleskop som dekket bølgelengder fra 850 til 2200 MHz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.