Feil i uken: Spedbarnsskjerm hack ender i facepalm

Uncategorized

Redaktørens notat: Dette var den siste stoppsarbeidet i uken ideen vi hadde holdt opp. Hvis du vil se serien fortsette med jevne mellomrom, hjelper vi kravet til å oppdage mye mer dokumentert mislykkes! Vennligst se tilbake med jobbene dine, så vel som papir de som ikke gikk heller riktig. Vi motiverer deg også å sende inn lenker til andre slutter å jobbe du har funnet. Bare reduser koblingene i vår ideer. Takk!

Nå med virksomheten. Dette er en spedbarnsskjerm som [Eric] er klokt reparert, bare for å gjenkjenne at han mye mer enn sannsynlig gjorde det den vanskelige måten. Skjermen ble skadet, så vel som gikk ubrukt til barnet hans fant ut nøyaktig hvordan han klatret ut av barneseng, så han skjønte at det var på tide å begynne å spore igjen. Å trekke systemet fra randen av delbassen han satt til å jobbe med å reparere den skadede strømkontakten.

Ytterligere inspeksjon av strømadapteren viste at det var spec’d å sette ut 5V ved 1A. Dette faller i henhold til USB-kraft, så han klippet enden av en USB-B-ledning, så vel som utnyttet en hunk av proto-bord for å injisere 5v-linjene i enheten. Det var da det kom tid til å montere situasjonen som han vendte ombordet over, så vel som fant en eksisterende USB-B-port. Han kan bare ha kuttet et hull i situasjonen for å komme på kontakten, så vel som plugget den uendrede ledningen direkte. Åh vel … vi er sikker på at det var morsomt å finne ut sin egen skreddersydde løsning!

Feil i uken er en hackaday-kolonne som går hver onsdag. Hjelp å holde moroa Rolling ved å komponere om dine tidligere feil og sende oss en link til historien – eller sende i lenker for å slutte å jobbe, komponere ups, du oppdager i webdriftene dine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.