Pneumatiske Rotary Vane Joints Lend En mild assisterende hånd

Uncategorized

Festo har gitt ut en video som viser arbeidet til deres Bioniccobot, en pneumatisk robotarm etablert for å låne en bistå hånd til mennesker på en arbeidsstasjon. Tatt i betraktning at det virker intimt med mennesker, må det være trygt, og skape ingen skadelige bevegelser, så vel som å reagere når man opplever en utfordring som en arm som består av delikat menneskelig bein. Dette gjør det å benytte pneumatikk samt roterende skovler.

Rotary Vane i aksjon
Armen har syv grader av frihet, tre i skulderen, en i albuen, en mer i underarmen, så vel som to i håndleddet. Men du vil ikke oppdage noen form for elektrisk motor eller gir. I stedet består hver av en roterende vinge. Komprimert luft skyver på begge sider av vingen. Hvis lufttrykket er nøyaktig det samme på begge sider av vingen, roterer den ikke. Men med mye mer press på den ene siden enn den andre, roterer vingen. Dette er mye som i en menneskelig arm, hvor to muskler jobber sammen for å bøye armen, en muskelmasse kontrakterer mens den andre slapper av. Sammen er de referert til som et antagonistisk par. I tillegg har hver ledd et kretskort med to trykksensorer for å spore skjøten.

Ved hjelp av pneumatikk, hvis en utfordring oppstår, kan trykket slippes ut, noe som gjør det øyeblikkelig trygt. I tillegg til luft som er komprimerbar, kan leddet oppføre seg som en vår, i tillegg bidrar til sikkerheten. Ved å kontrollere trykket, kan våren gjøres mye mer eller mindre tid.

Du kan se det i aksjon i videoen under pause, sammen med mange flere detaljer som nøyaktig hvordan de bruker ROS, det populære, åpne systemet robot operativsystemet som vi har sett her en god avtale før, sammen med deres Festo Valve Bank, hvorav den ene er vår egen [James Hobson] utnyttet for hans glatte Elysium exoskeleton. Videoen dekker også nøyaktig hvordan de håndterte å kjøre slangene, kinematikken så vel som UI-programvaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.