3D kartlegging av rom, igjen

I fjor så vi hva som kan være den kuleste applikasjonen av en Kinect noensinne. Det ble kalt Kintinuous, så vel som det er tilbake igjen, denne gangen som Kintinuous 2.0, med nye, så vel som forbedrede funksjoner.

Når vi aller første oppdaget av kintinuous, ble vi blåst bort. Evnen til en datamaskin med en Kinect for å kartlegge store områder har applikasjoner så forskjellige som Google Street View, som produserer skreddersydde counter-streik-kart, til arkeologiske utgravninger. Det var et problem med Kintinuous 1.0, men: Skanning av en sløyfe ville produsere et uoppdaget kart, hvor begynnelsen så vel som engang av en løkke ville være på et annet sted.

I videoen for Kintinuous 2.0 kan du se en signifikant skanning over 300 meter i lengden med to løkker umiddelbart syet tilbake til en konstant skanning. En bemerkelsesverdig prestasjon, spesielt tenkning på datamaskinen, behandler syv millioner hjørner på bare noen få sekunder.

Dessverre ser det ikke ut som det vil være en offisiell distribusjon av Kintinuous 2.0 når som helst snart. Papiret for denne kintinuous er fortsatt under vurdering, så vel som det er “problemer” som omgir programvaren som ikke gjør det mulig å svare på hvis det gjelder når du er bekymret for utgivelsen. Når papiret er ute, er det imidlertid enhver person gratis for å reie det, så vel som vi vil gjerne forlate det som en åpen vanskelighet med våre lesere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.