Sporing av cicadas med radiolab samt en arduino

Når hver 17 år, kommer en befolkning i CICADAS som strekker seg fra Connecticut til Appalachian Highlands of North Carolina å irritere alle i Earshot. Den siste gangen East Coasters så denne bakken var i 1996, noe som gjorde 2013, enda ett år med frustrerende insekt skadedyr. Den eneste bekymringen er, når skal vi begynne å se årets Cicada Brood?

RADIOLAB, den bemerkelsesverdige podcasten og det offentlige radioprogrammet, har satt sammen en bemerkelsesverdig jobb som ber lyttere om å spore når cicadasene i deres område vil dukke opp. CiCadas går vanligvis inn i deres høye så vel som motbydelig voksne scenen når bakken temperaturen 8 tommer under overflaten når 64º F. Bevæpnet med en arduino, termistor, samt noen ledninger så vel som motstandene, kan enhver type radiolablisten laster opp Jordtemperaturdata til RADIOLAB-servere der alle dataene vil bli korrelert med dokumenterte CICADA-observasjoner.

Etter å ha overholdt sidens anvisninger for å koble opp mange lysdioder, så vel som en termistor til en Arduino, bare last opp den mest velkomne koden vi noensinne har sett og gå utenfor for å ta jordens temperaturmålinger. Temperaturen vises i en pseudo-binær stil på ni lysdioder. For å dekode temperaturen uten å telle med krefter på to, har Radiolab en på Internett-dekoderen som også lar deg laste opp dataene dine, så vel som plassering.

Leave a Reply

Your email address will not be published.