PC i en mus

Uncategorized

[Slider2732] fikk sin oransje PI Null med en 3 wattforsterker, trådløst tastatur (med innebygd mus) og bilvendende skjerm. Men han trengte et tilfelle å huske det i. Han husket at han pleide å lage parametere for spøkelsesjakt ved å fylle PC-musesaker med all slags elektronikk. Så hvorfor ikke sette oransje PI null i en mus også? Ser gjennom sin musekolleksjon, han plukket ut en gammel Logitech optisk mus og gikk på jobb.

Vi liker at Logitech har gjennomsiktige bunnhalvdeler, perfekt for å bevise noen som kan være skeptiske som PCen egentlig er i musen. En fantastisk forbedring vi tror ville være å gjøre musen faktisk være musen også! Men det ser ikke ut til å være nok plass igjen for det. Hva er mindre enn en PI Zero som også vil kjøre Armbian Linux Distribution, Openelec MediaCenter, Kodi og en haug med spill?

Han konfigurerer selv det trådløse nettverket for å se på YouTube-videoer. Sjekk ut bygg og demo video etter pause.

Hvis vi ikke kan få musen til å være en mus, finner et søk på Hackaday alle slags ting som kan gjøres fra kasserte musinnårder. Du kan bruke sensoren til å se den spinnende dialen til en elektrisitetsmåler eller gjøre en ODODOMETRI-sensor for å fortelle hvor langt roboten din har reist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.