Guitar Pickup 101

[Dino SegoVis] er på det igjen! For denne ukens avdrag av hans “Hack A Week” -serie [Dino] holder en gitar pickup vikling 101. Profesjonelle gitar pickups kan koste hundrevis av dollar, men er alle i hovedsak en permanent magnet innpakket i en haug med ledning. Ved å bruke noen billige hodetelefoner, produserer Magnet Wire og en ekstra bolt [Dino] sin egen pickup og kaster den i en en streng blues gitar. Dette er et veldig bra nybegynnerprosjekt, da det innebærer bare noen få svært enkle å finne deler og berører noen interessante konsepter som induktans og magnetisk flux.

Forutsetningen er veldig enkelt: sandwich hodetelefonmagneten mellom to plastskiver for å lage en spindel, varmt lim en 1/4 “bolt til spindelen, koble til en kraftboring, og vind noen tusen løkker av magnettråd på tingen. Hek din spole opp til en forsterker og legg ned en syltetøy.

Vi kan bli fristet til å legge til en teller i riggen ved hjelp av en reed-bryter koblet til “=” avgjørende for en lavprislomme kalkulator, og en magnet limt til bolten. Vi har også sett en mye mer komplisert automatisert spool winder, men [dino] holder det bra og enkelt.

Sjekk ut videoen etter hoppet for å høre [Dino] Gå alle Seasick Steve på oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published.