Automatisert kranen holder din feline vannet

Uncategorized

som mange av oss [Chris Dillon] ‘s feline foretrekker å drikke kjølig ferskvann direkte fra springen. Imidlertid, i motsetning til oss, er [Chris] s Feline-venn også opptatt av feline ting å plage å bla av kranen etter bruk. Som det viser seg, var dette en enestående sjanse ikke bare for [Chris] å bøye sine jobbmuskler, men likevel å legge grunnlaget for fremtidige husautomatiseringsprosjekter. Mens mange av oss kan velge en enkel solenoid [Chris] måtte gjøre riggen helt reversibel. Resultatet er en automatisert kraner som inkluderer en infrarød sensor, arduino, samt tettsittende jernbanesystem med en servo for å betjene vaskehåndtaket.

Etter å ha fått all maskinvare, så vel som sensoren sortert [Chris] fortsatte å legge til en datalogging PC i blandingen. Kranekonfigurasjonen kommuniserer med en Linux-server gjennom XBee-modulene, samt fyller en MongoDB-database. Konfigurasjonen gjør det også mulig for [Chris] å flagge falske positiver (menneskelig vasken bruker for eksempel), samt skape diagrammer av hans feline venns vannbruk. Vi mistenker at feline vil være ingen så godt glad når det blir vannregningen.

Ikke unnlater å huske å inspisere ut [Chris Dillon ]s nettsted for detaljer om jobben, inkludert kode, samt en liste over leksjoner. Også, fordi dette er nettet, har vi en rekke andre feline-tilknyttede jobber for å se glede.

[Takk Chris Burrows (og nevø)]

Sjekk ut en video av konfigurasjonen i handling etter hoppet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.