Hackaday Links: 15. desember 2013

Uncategorized

Vil du få tak i et spillkontroller vedlegg for iOS på en bunnkurs? [Mørk Gud] lærte at Amazon setter ut Gameloft Duo Gamer-maskinvaren for $ 6 fordi maskinvaren ikke lenger støttes av operativsystemet. Han viser hvordan du gjør det til å fungere ved hjelp av en Cydia-app. [Takk Proman]

[Frank Zhao] hadde en billig HDMI-bryter som hadde problemer med en sagging kraftbane. Hans valg var å hacke i en USB-port for å injisere litt kraft.

Denne sikkerhetshakken bruker en Arduino med LCD-skjerm for å vise en QR-kode. Skann den med en Android-enhet, og du trenger ikke lenger nøkler! Her er koden repo og en demo video.

Det er interessant å se hvor mange steder WS28xx piksler popper opp. Her er en crowdfunding-kampanje som bruker en matrise av pikslene som en bærbar spillvisning. se litt kjent ut? Vi har sett [Retro Brad’s] tidligere maskinvare (laget for å spille utrolig Pixel Bros.) som brukte en LED-modul i stedet. Dette er trolig mye mye lettere å kjøre vurderer at den bruker serielle data i stedet for multiplexing.

Neste er noen robotbyggende inspirasjon. [Ironjungle] har vært vanskelig på jobben som bygger en rover som bruker kompasskager for navigering.

Vi likte å se en drop-in erstatning UC for IKEA dioriers prosjekter, men hvis du trenger mye mer strøm under hetten, ta kommandoen til de fargede lysene med en bringebær pi.

De som er heldige nok til å få tilgang til en laserskutter, vil finne denne Inkscape-utvidelsen for å leve hengsler som er nyttige.

Endelig kastet Potus ned the Gauntlet, og oppfordret alle til å lære å programmere ved å peke dem mot timen av kodeprogrammet. Vi har lenge trodd at alle må ha noe nivå av kodingutdanning. Er du enig med oss? Selvfølgelig, å få noe som dette i skolene er en monumental utfordring, så det er flott å se ekstra-kurrikulære tilbud. Vi tror også at hackerspaces er blant de beste drivkraftene for å få barn til en teknisk utdanning. [via adafruit]

Leave a Reply

Your email address will not be published.