Praktisk kabinettdesign, optimalisert for 3D-utskrift

Uncategorized

[3D Hubs] har delt en nyttig guide til å utvikle nyttig, samt 3D-utskriftsvennlige innkapslinger. Guiden går med stilen til et to skall, to knapps fjernkontroll. Den gjør det mulig for en PCB montert inne, emner en USB-port, så vel som optimalisert for 3D-utskrift uten å male seg i et hjørne i prosessen. [3D HUBS] benytter kombinasjon 360 (fri til hobbyister, samt oppstart) i deres eksempler, men stilprinsippene blir raskt implementert med alle typer verktøy.

Et av forslagene er å stille deler med veggtykkelser som er flere av skriverens dysediameter. For eksempel kan en 2,4 mm veggtykkelse støy litt vilkårlig først, men den deler seg raskt av den vanlige FDM-dysediameteren på 0,4 mm, noe som gjør at skiver resulterer mye mer konsekvent så vel som pålitelig. Mange av oss har på et tidspunkt oppstått et design der skiveren ikke hellere kan bestemme hvordan man skal håndtere en tynn funksjon, noe som gir enten plass mellom perimeter eller et ubehagelig forsøk på infill, så vel som denne metoden bidrar til å redusere det. Et annet forslag er å minimere antall skarpe kanter i designet, siden avrundede hjørner skriver ut mye mer effektivt, så vel som med jevnere bevegelser fra skrivehodet.

Veien til innkapslinger har mange stier, inkludert vedlegg laget av FR4 (AKA PCB-materiale) all metoden ned for å skrape tre med toneroverføringsmerking, samt definitivt desktop 3D-utskrift har vært en velsignelse for noen som måtte utvide seg også Som så vekk på en featurløs plastboks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.