Kjører en Nokia QVGA-skjerm med Arduino (eller en hvilken som helst type UC)

Uncategorized

Dette er en Nokia 6300-skjerm. Det er en 320 × 240 skjerm som har ca 2 “diagonal sjekker ut området, samt kan skryte av 24-biters QVGA TFT-teknologi. Det kommer til å se bra ut i din neste jobb, så vel som det ikke vil være vanskelig å stå opp, så vel som å kjøre takket være maskinvaren, så vel som programvarehåndbok som [Andy Brown] setter sammen. Han valgte denne skjermen siden dens egenskaper, men likevel, siden det er virkelig enkelt å kilde, så vel som kan bli hatt for $ 5-7 levert. Guiden er rettet mot å jobbe med Arduino Mega, men vi er sikker på at du kan porte den for omtrent enhver type mikrokontroller du vil.

Mye som FPGA PSP-skjermen så vi bare på, [Andy] valgt for å style sin egen PCB for å holde LCD-skjermen. Dette gjør det til et snap for å koble LCD-skjermen – bokstavelig talt, med tanke på at han håndterte for å kilde den rette snap-in-kontakten. Styret har også en konstant-strøm LED-bilist som tar vare på bakgrunnsbelysningen, samt gjør det mulig for ham å utvikle seg i en nivåomformer (siden skjermen kommuniserer på 3.3V, men Arduino utnytter 5V logikk).

Software applikasjonsopplæringen er forlenget imidlertid imponerende. Vi er sjokkert på forestillingen han kommer ut av AVR-brikken. Se skjermsyklusen med et sett med demoer etter pause.

Leave a Reply

Your email address will not be published.