Ikke prøv dette i huset er kliché av en grunn

oh, for cryin ‘høyt. Det er den siste halmen. Vi har sett en farlig YouTube-video så vel som mange. Er vi ærlig forbannet med et falskt kommentarsystem som utvilsomt belønner farlige vaner på internettvideoen? Utvilsomt er svaret “ja”. Nå blir den ekte bekymringen, kan vi gjøre noe med det?

Profesjonell bilist på et lukket kurs

Markedsføring handler om å sette noe foran en forbruker, så vel som å få hjernen til å gå “AWESOME!”. Den raske, høye, skinnende, brennende, så vel som skarpe ting, er alt på bordet for den oppgaven. Det er den primære delen av hjernen din som gir deg jolt, som om Amygdala ikke klarte å huske nøyaktig hvordan du kjører fra Sabertooths (Saberteth?) Så vel som oppdaget nøyaktig hvordan du liker så vel som abonnere.

Tilbake på dagen ble folk skadet så vel som til og med drept når de replikerer stunts de så gjort på tv. For å sikre seg fra rettssaker begynte virksomheten å legge til ansvarsfraskrivelser – ikke prøv dette på huset eller min favoritt: profesjonell bilist på et lukket kurs.

Men tingen er, reklame er stor virksomhet. Hvis noen blir skadet, er det penger å bli hatt ved å tildele skyld i en domstol. Når evnen til å skape så vel som distribuert videomateriale var demokratisert av den kommende av nettet, mistet vi de advarslene, så vel som den typiske følelsen som gikk med dem.

Går Metode Tilbake til denne fjernkontrollen-A-Real-Car Hack i 2009 Jeg har ikke vært i stand til å riste mangelen på hensyn til risiko i en jobb som dette. Jeg inkluderte den i tittelen, som slutter med “(farlig)”. Mens jeg ikke ble tatt til oppgaven i kommentarene for den tittelen, har jeg blitt bedt om å foreslo for ting som tvilsomt som hjelmer når du strekker kroppen din til et bevegelig objekt. Gjør en ctrl-f på “hjelm” i dette innlegget for å se hva jeg mener.

Folkene som drar av disse hackene gjorde det, siden det føltes bemerkelsesverdig, så vel som de ønsket å peke nøyaktig hvordan det føltes. De var ikke stjerner, de var hackere, så vel som verden, ignorert dem, unntatt på steder som Hackaday. Vi kan bestride mangelen på sikkerhetsprosedyrer, men mye antatt noen individuelle med ferdigheter til å gjøre dette ville ta et slag å tenke på risikoen. Dette var mest sannsynlig en falsk antagelse.

Det handler om delene

Ting har blitt verre med tanke på det da. Jeg kan ikke klandre alt på YouTube, men jeg skal prøve. En dag endret YouTube alt. De setter sammen en best blanding av enkel opplasting, utmerket oppdagbarhet, så vel som (viktigst) markedsføring fortjeneste deling. For noen mennesker endte dette med å være en tjeneste, så vel som ikke bare en metode for å koble til resten av hackersamfunnet.

Dette er økningen av kundebasen. Det er en ond syklus – du krever at mange flere mennesker liker så vel som abonnere på å sikre at deres innflytelse vil presse kanalen din til mange flere mennesker til å like, så vel som abonnere. Problemet er, den raskeste metoden til dette er så vanskelig Amygdala igjen. For noen er dette morsomt, men for andre er dette fart, ildkuler, så vel som høye smell, uten hensyn til livet, lemmen eller øyebollet.

Vi er langt fra blameless

Jeg liker fireballs samt raske biler så mye som den neste personen. Så vel som vi har definitivt kjøre mange artikler på eskalerende farlige hacks tilgjengelig for alle å se. For eksempel har vi dekket en rekke hack fra [Kreosan], som microwaving ting utenfor en mikrobølgeovn og deretter bygge en mikrobølgeovnpistol.

Korte ermer samt flamethrowers. Hva kan gå galt?
Men selv det mye mer vanlig materiale ser ut til å bli mye mer, så vel som mye farligere. Våre verdsatte [Colin Furze] er skyldig i farlig oppførsel. Ikke bare kastet han seg å teste en jet-motor ut uten noen form for sikkerhetsutstyr, men vendte etterfølgen til en ekstra annonsestøttet video.

Som bringer meg til halmen som brøt kamelens rygg. Her er en hack som er basert på begrepet å skade folk. Det er det som er (heldigvis) en crappy robot laget for å anerkjenne ansikter, så vel som utstråle lasere i noen form for øyne det oppdager. Faktisk er det oppfattet å skyte øynene dine. It’s utilizing a red laser that likely won’t cause eye damage unless you intentionally gaze into it without blinking, however that’s not discussed in the video, as well as somebody who doesn’t understand much better replicating this with a different laser might quickly cause uopprettelig skade på synet.

Rakettforskere bruker typisk forstand, så vel som så må du

I was going to utilize the heading “This Isn’t Rocket Science”, however you don’t see rocket scientists testing new engine styles by illumination a fuse as they run away giggling in short sleeves as well as flip-flops. Those remarkably intelligent people are tucked safely in a bunker at a risk-free distance with their hands hovering over the emergency kill switch as fire battling devices hangs out at armså nå. Raketforskere forstår mye om sikkerhet, så vel som så må du.

Dette er enkelt. Vi trenger ikke å oppfinne noe for å legge til sikkerhet i våre hack. utnytte typisk forstand. kjole riktig for din demo – som omstendighetene dikterer utnytte rimelig brannbestandig klær, hjelm, etc. Bruk vernebriller, laser spec’d beskyttelsesbriller, samt øreplugger; hver når som er kalt for. Ta røyk så vel som partikler alvorlig, så vel som slitasje. Hold en brannslukker rundt. I tillegg til at du lager en video eller publiserer bilder om det – som du må absolutt gjøre – snap et bilde eller gi oss en rask video kutt til sikkerhetsforanstaltninger du har valgt.

Jeg vil fortsatt se bemerkelsesverdige prosjekter på YouTube. Men jeg vil likevel se mønsteret mot risiko for klikk stoppet. La oss gjøre farlige ting trygt. så vel som la oss være iøynefallende om de sikkerhetstiltakene. Den kombinasjonen er virkelig fantastisk.

Gå nå av plenen min, så vel som på sikkerhetsbelte mens du gjør det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.