Hackaday Links: 20. mars 2013

Stor Fresnel Lens er skadelig moro

Her er en interessant, og ganske farlig, bruk for de gamle store skjerm-TVene som ofte er notert for helt gratis på Craigslist. Med linsen fra den gamle TVen som ble bygget inn i en justerbar treramme, kunne [Grant] smelte en bunke med pennies, raskt brenner tre, smelte flekker i betong, og serverer familien til et kokt egg … kul.

Projeksjon Mapping App bidrar til å skape hologram som resultatstadiet

[Aimino] brukte en iPad, en mobil projektor og en myggskjerm for å skape et trippy hologram som scenen. Det kan ikke virke som mye først, men det er faktisk en ganske interessant effekt. Vise videoen Gjør meg lurer på hvilke andre applikasjoner som dette kan ha i nær fremtid.

Verdens sterkeste magnet

Til en pris på over $ 14 millioner dollar og veier inn på 35 tonn, er 45 Tesla Hybrid den sterkeste DC-magneten på jorden. Det er kraftig nok at filmpersonalet ikke engang kunne komme inn for å ta opp opptak av det. Over halvparten av deres videokamera tapes ble tørket rent bare mens du var i samme anlegg som huser det!

Virtual Body Chair bruker 4 av våre 5 sanser

Opprettet i håp om å tilby en VR-opplevelse for eldre med mobilitetsproblemer som ikke lenger kan reise verden, presenterer Tokyo Metropolitan Universitys Ikei Laboratory den “virtuelle Body” -utstillingen. Inkludert er en 3D-skjerm, et par hodetelefoner, en vifte for å skape bris og spre dufter, en stol som beveger seg og vibrerer, og beveger fotpedaler.

Iron Man laser Gauntlet pops ballonger med letthet

Hvis du er en Iron Man-fan med disponibel inntekt, vil du kanskje sjekke ut denne funksjonelle fulle metalllaserskjæret. Bygget fra bunnen av å bruke ingen tegninger eller guider, selger [AnselmoFanzero] dem for rundt $ 3K USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.