Hackaday Vintage Innlevering: Bla gjennom med en Apple IIC

Vi har hatt Vintage Edition of Hackaday opp i omtrent en uke nå, så vel som allerede noen få mennesker har sendt i noen få ryddige utvikler som bruker en gammel datamaskin til Trekk denne siden opp. Den siste kommer fra [Retroaplefantoday] som benyttet en Apple IIC for å søke på Internett.

For å tonn vår ydmyke vintageutgave, utnyttet [RetroapPlefan] en seriell forbindelse mellom Apple, samt en Mac små for å få en terminal som kjører på den 30 år gamle datamaskinen. Derfra var det et enkelt spørsmål om å kjøre Lynx for å søke på Internett.

Det er noen få flere vintageinnlegg som katalogiseres på vår Vintage suksess, inkludert en neste kube. Hvis du har en gammel datamaskin som ligger rundt som kan trekke opp vår vintage, ikke føl deg skummel om å sende den inn; Det er ganske mye garantert å få nevnt.

Så langt som fremgangen til Vintage-siden går, publiserer vi 5 tilfeldige historier hver dag. Det er et skript for å produsere forsiden hver dag, men hvis vi får tilstrekkelige klager eller komplimenter, kan vi bare produsere en ny forside for hver besøkende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.