[Ben Heck] bygger ytterste limpistol

for hvor mye kan bli funnet på arbeidsbenker og i verktøykassene av beslutningstakere og hackere verden over, å finne en limpistol som gjør mye mer enn bare varme opp og Drip lim hvor som helst kan være en utfordring. [Ben Heck] Endelig løst dette problemet med en varm limpistol som er mye mer som en ekstruder fra en 3D-skriver enn et stykke søppel du kan plukke opp på Walmart for noen få dollar.

Langt, den mest tøffe delen av dette prosjektet var limpinne ekstruderen. For dette brukte [Ben] en DC-motor med et to-trinns planetary gear system. Dette driver en hjemmelaget hobbedbolt, akkurat som ekstruderen i 99% av 3D-skrivere. Limpinnen er klemt opp mot hobbedbolten med noen 3D-trykte deler og en fjærfremstilling for en svært kompakt limpinne ekstruder.

Elektronikken er et lite AVR-bord [Ben] laget for en tidligere episode, en termistor festet til den varme enden av limpistolen, et solid state-relé for varmeren og analoge kontrollene for hastighets- og temperaturinnstillinger. Etter å ha fullført mekanikken og elektronikken, tok [Ben] alt fra hverandre og satte det sammen i et limpistolformet objekt.

Det ferdige produktet er faktisk ganske fint. Det legger ned kastistiske perler av varmt lim, og takket være en liten bit av motortrekking vil ikke dryppe.

Du kan sjekke ut begge deler av [Ben] er bygget nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.